Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
13. októbra 2022 o 7:05
Čas čítania 0:58

Aktualizované: Streľba v Bratislave: V hlavnom meste platia bezpečnostné opatrenia

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Prípad už prevzala Národná kriminálna agentúra.

Aktualizované 8.05 h: Polícia vypátrala útočníka z ulice Zámocká. Našli ho mŕtveho. 

Polícia naďalej pátra po páchateľovi, ktorý v stredu večer na Zámockej ulici v Bratislave zastrelil dvoch ľudí pred klubom Tepláreň. Informácie na sociálnych sieťach zdieľali primátor hlavného mesta Matúš Vallo. Prípad už podľa neho rieši Národná kriminálna agentúra.

Vallo zároveň informuje, že v Bratislave zaviedli viaceré bezpečnostné opatrenia, ktoré stále trvajú. Počas večerných a nočných hodín desiatky ozbrojených policajtov prehľadávali širšie centrum mesta aj breh a hladinu Dunaja. Do pohotovosti uviedli aj policajný vrtuľník, ktorý nad Bratislavou prelietal niekoľko hodín. 

„Polícia intenzívne pracuje na objasnení prípadu streľby v Bratislave. Ďakujeme za všetky informácie, ktoré nám dávate vedieť na čísle 158. Žiadame verejnosť o minimalizovanie šírenia nepotvrdených informácií na sociálnych sieťach. Len čo to situácii dovolí, budeme Vás informovať,“ písali v noci policajti na Facebooku. 

Streľba Bratislava
Zdroj: Polícia SR

Primátor hlavného mesta Matúš Vallo v svojom stanovisku odsúdil aj jeden z možných motívov, ktorým je nenávisť voči sexuálnej menšine. Polícia zatiaľ pracuje s viacerými alternatívami, prečo ozbrojený muž útočil. „Myslím aj na LGBTI+ komunitu, ktorou tento čin otriasol. Aj keď povaha útoku nie je potvrdená, nešťastie sa udialo v podniku, v ktorom sa cítili prijatí a v bezpečí,“ napísal bratislavský primátor.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

K incidentu na Zámockej ulici v Bratislave, pri ktorom zomreli dvaja ľudia a jedna osoba skončila so zraneniami, sa na Twitteri nepriamo hlási mladý Slovák. Tento účet niekoľko hodín pred streľbou zverejnil viac ako 60-stranový manifest, v ktorom opisuje možný motív. Profil už sociálna sieť Twitter vymazala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia