Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
2. septembra 2022, 10:20
Čas čítania 0:30

Na 11-ročného chlapca spadol na čilskej pláži hrad z piesku. Záchranári mu ani napriek snahe nedokázali pomôcť

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Na 11-ročného chlapca spadol na čilskej pláži hrad z piesku. Záchranári mu ani napriek snahe nedokázali pomôcť
Zdroj: Pixabay

Na pláži sa chlapec mal hrať spolu so svojím bratom bez dozoru.

Iba 11-ročný chlapec zomrel po tom, ako sa naňho zrútil hrad z piesku, píše biobiochile. Ten staval na pláži Peuno v čilskom meste Pelluhue spolu so svojím súrodencom.

Súčasťou pieskového hradu bol aj tunel. V čase, keď v ňom boli obaja chlapci, sa piesok zrútil. Masa úplne pohltila práve 11-ročného chlapca. Ten bol v čase tragédie študentom 6. ročníka.

Druhému chlapcovi sa podarilo vymaniť spod masy piesku. V čase, keď sa hrali, boli na pláži bez dozoru.

Chlapec preto utekal po pomoc domov. Až potom jeho rodičia zalarmovali záchranné zložky. Na miesto prišla polícia spolu so záchranármi.

„Chlapca previezli do zdravotníckeho strediska, kde lekári konštatovali smrť,“ vyhlásila polícia. Podľa oficiálneho vyhlásenia polícia označila chlapcovu smrť za nešťastnú náhodu. Aj napriek tomu nariadili jeho pitvu, aby dokázali určiť presnú príčinu úmrtia.

Domov
Zdieľať
Diskusia