Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
2. septembra 2022, 8:33
Čas čítania 0:32

Martin Dúbravka je oficiálne hráčom Manchestru United. Do klubu prišiel na ročné hosťovanie, chrbát bude kryť Davidovi de Geovi

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Martin Dúbravka je oficiálne hráčom Manchestru United. Do klubu prišiel na ročné hosťovanie, chrbát bude kryť Davidovi de Geovi
Zdroj: Twitter.com/Fabrizio Romano
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hoci bol v Newcastli dlhé roky stabilnou brankárskou jednotkou, v aktuálnej sezóne túto pozíciu stratil.

Martin Dúbravka prestúpil do Manchestru United v posledný deň letného prestupového obdobia. Ako píše Fabrizio Romano, slovenský brankár prišiel do Manchestru na ročné hosťovanie.

Anketa:
Dokáže Martin Dúbravka vytvoriť tlak na tímovú jednotku Davida de Geu?
Áno, stále na to má.
Nemyslím si, ale ako dvojka bude kvalitný.
Áno, stále na to má.
59 %
Nemyslím si, ale ako dvojka bude kvalitný.
41 %

Červení diabli, ako znie prezývka Manchestru United, budú mať následne možnosť na jeho odkúpenie z Newcastlu. Martin Dúbravka bude v Manchestri plniť úlohu brankárskej „dvojky” ako náhradník Davida de Geu.

„Chcem byť stabilným členom, a ak ma tím bude potrebovať, chcem tu byť pre nich,” povedal Martin Dúbravka v rozhovore.

Martin Dúbravka nemal od príchodu Nicka Popea do Newcastlu istú pozíciu brankárskej jednotky, ako tomu bolo v predchádzajúcich rokoch.

V Newcastli bol od roku 2017, keď do Anglicka prestúpil zo Sparty Praha. Za straky naposledy chytal ešte 18. júla proti Mainzu v rámci prípravného zápasu.

9. decembra 2021, 12:30 Čas čítania 5:03 PROFIL: Z priemerného klubu svetová špička. Newcastle United môže vďaka novým majiteľom oživiť slávnu minulosť PROFIL: Z priemerného klubu svetová špička. Newcastle United môže vďaka novým majiteľom oživiť slávnu minulosť
Domov
Zdieľať
Diskusia