Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
5. augusta 2022, 17:30
Čas čítania 0:26

10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa
Zdroj: TASR/AP Photo/Mstyslav Chernov

Toto sú najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň.

Fotoreportér uteká pred požiarom v horiacom poli po ruskom ostreľovaní na Ukrajine, grafity Putina s nápisom „Kosovo je Srbsko“ v Belehrade po vyvrcholení napätia na Balkáne alebo raketa odpálená na nešpecifikovanom mieste v Číne ako reakcia na návštevu predsedníčky americkej Snemovne reprezentantov Nancy Pelosiovej Taiwanu.

Pozri si najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň zo sveta aj z domova.

Každý piatok redakcia pripravuje výber top 10 fotografií za uplynulý týždeň. Do výberu sa dostanú spravodajsky silné fotografie, ale aj umelecky hodnotné zábery či jedinečné fotky. Fotky sú silným formátom, ktorý dokáže sprostredkovať niekedy aj viac než správy k nim. Ak nechceš, aby ti naša rubrika ušla, sleduj tému TOP fotky týždňa.

Fotoreportér Jevgenij Maloletka uteká pred požiarom v horiacom pšeničnom poli po ruskom ostreľovaní, len niekoľko kilometrov od ukrajinsko-ruských hraníc v Charkovskej oblasti na Ukrajine. (29. júla 2022)Mladé dievča drží svojho psa a máva na rozlúčku svojim starým rodičom z evakuačného vlaku, ktorý odchádza z Pokrovska v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny do bezpečnejšej časti krajiny na západe. Vláda vydala príkaz obyvateľom, aby opustili Doneckú kvôli obavám, že mnohí tam počas nadchádzaucej jesene a zimy nemusia mať prístup k vykurovaniu, elektrine či dokonca k čistej vode. (2. augusta 2022)Grafity ruského prezidenta Vladimira Putina s nápisom „Kosovo je Srbsko“ v srbskom Belehrade. Napätie medzi Srbskom a Kosovom začalo narastať po tom, čo kosovské úrady prijali kontroverzné pravidlá na hraniciach pre Srbov. To vyvolalo nepokoje Srbov, ktorí stavali zátarasy z kamiónov, spúšťali sirény náletov a strieľali zo svojich zbraní do vzduchu. (1. augusta 2022)Silueta obrovského mechanického býka vytvorená vďaka hre tieňov a svetla počas otváracieho ceremoniálu Hier Commonwealthu na štadióne Alexander Stadium v Birminghame v Anglicku. (28. júla 2022)
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia