Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
1. augusta 2022, 14:56
Čas čítania 1:00

O2 opäť zvyšuje ceny, priplatí si väčšina klientov. Operátor zároveň ruší digitálnu zľavu

Kategória:
Tech
Uložiť Uložené

Jedno euro si priplatia klienti využívajúci O2 TV Mini a dve eurá tí, ktorí využívajú O2 TV.

O2 je ďalším operátorom, ktorý pre globálne zdražovanie zvyšuje ceny svojich produktov a služieb. Jedno euro si priplatia klienti využívajúci O2 TV Mini a dve eurá tí, ktorí využívajú O2 TV. Začiatkom septembra sa navyše ruší služba digitálny bonus, ktorým si zákazníci znižovali faktúry o jedno euro. 

Zvýšená cena televíznych služieb začne platiť od 20. septembra 2022. Digitálny bonus operátor zruší začiatkom septembra, čo pre zákazníkov znamená, že rozdiel uvidia vo faktúrach v októbri a začiatkom novembra. O2 už tento rok raz reagoval na zdražovanie, a to tým, že začiatkom roka zmenšil digitálnu zľavu z dvoch eur na jedno euro.

14. júla 2022, 13:49 Čas čítania 0:36 Orange opäť zdražuje všetky svoje hlavné služby. Vraj reaguje na zvyšovanie prevádzkových nákladov Orange opäť zdražuje všetky svoje hlavné služby. Vraj reaguje na zvyšovanie prevádzkových nákladov

„Po ďalšom nepredvídateľnom raste cien tovarov a služieb a špeciálne cien energií sme boli nútení prehodnotiť naše nákladové a výnosové položky. Po všetkých interných opatreniach, ktoré sme ako firma v reakcii na súčasnú situáciu prijali, sme sa napokon po dôkladnom zvážení rozhodli znížiť zľavu vo forme digitálneho bonusu a úplne túto službu zrušiť, “ povedal riaditeľ komerčného úseku O2 Milan Morávek.

O2
Zdroj: O2

Digitálny bonus podľa jeho slov naplnil očakávania. Vďaka nemu má O2 viac zákazníkov, ktorí platia faktúry elektronicky a papierovú komunikáciu majú na jednom mieste, čím sa znížilo využitie papiera a záťaž na životné prostredie. „Som rád, že digitálny bonus počas dvoch rokov svojej existencie naučil našich zákazníkov správať sa digitálne a šetriť životné prostredie,“ dodal.

O2 však nie je jediný operátor, ktorý reaguje na zdražovanie. Od 18. augusta zvýši ceny za svoje služby aj Orange, ktorý upraví ceny väčšiny mobilných paušálov, programov fixného internetu a televízie, a to o jeden až tri eurá mesačne.

Domov
Zdieľať
Diskusia