Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
30. júla 2022, 7:48
Čas čítania 0:36

Tragédia na koncerte známeho boybandu v Hongkongu: na tanečníka sa zrútila veľkoplošná obrazovka, v nemocnici bojuje o život

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Tragédia na koncerte známeho boybandu v Hongkongu: na tanečníka sa zrútila veľkoplošná obrazovka, v nemocnici bojuje o život
Zdroj: Wikimedia/am730/volně k užití
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Obrazovka zranila dvoch tanečníkov, jeden z nich je vo vážnom stave.

Fanúšikovia populárnej chlapčenskej skupiny Mirror zostali počas koncertu v šoku. Uprostred vystúpenia v Hongkongu sa totiž zrútila jedna z veľkoplošných obrazoviek a dopadla na tanečníkov. Na jedného z nich spadla priamo zhora, druhého zasiahla až po prevrátení, informuje BBC.

Po páde mohutnej obrazovky sa v sále ozýval krik a zdesenie divákov. Šou ihneď prerušili a zachraňovali oboch zranených. Manažér kapely požiadal divákov, aby arénu Hong Kong Coliseum v pokoji opustili. Oboch tanečníkov zasiahnutých zariadením okamžite previezli do nemocnice.

Stav jedného z nich je veľmi vážny, utrpel poranenia krku a je na jednotke intenzívnej starostlivosti. Druhý zranený je v stabilizovanom stave. Hongkonské úrady pozastavili skupine turné, kým sa na ostatných miestach nespravia bezpečnostné kontroly.

„Som šokovaný týmto incidentom. Vyjadrujem sústrasť tým, ktorí boli zranení, a dúfam, že sa čoskoro zotavia,“ povedal správca Hongkongu John Lee, ktorého zvolili do funkcie v máji tohto roka. Dodal, že dohliadne na to, aby incident dôkladne vyšetrili.

Domov
Zdieľať
Diskusia