Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
5. mája 2024, 9:14
Čas čítania 0:30

V nadchádzajúcich hodinách zasiahnu Slovensko búrky. Situácia sa týka najmä týchto lokalít

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nedeľa bude v prvej polovici dňa jasná až polojasná, no postupne však bude oblačnosť pribúdať.

Meteorológovia očakávajú, že nedeľa sa bude na niektorých miestach niesť v znamení búrok. Prísť by mali v druhej polovici dňa do horských oblastí najmä na strednom Slovensku, informuje iMeteo

4. mája 2024, 9:30 Čas čítania 6:43 Ema Lacová: Pieseň o mojej vagíne neľutujem, občas si ju s kamošmi púšťame. Materská je práca, nie dovolenka (Rozhovor) Ema Lacová: Pieseň o mojej vagíne neľutujem, občas si ju s kamošmi púšťame. Materská je práca, nie dovolenka (Rozhovor)
3. mája 2024, 9:30 Čas čítania 12:01 Juraj Bača: Dnes mladí ľudia utekajú od problémov a volia si ľahšie riešenia. Na sociálnych sieťach mi vadí pretvárka (Rozhovor) Juraj Bača: Dnes mladí ľudia utekajú od problémov a volia si ľahšie riešenia. Na sociálnych sieťach mi vadí pretvárka (Rozhovor)
30. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 6:24 Slovák Samuel reselluje vstupenky: Za mesiac som si zarobil už aj 50-tisíc eur, cudzinci si za lístky ochotne priplatia (Rozhovor) Slovák Samuel reselluje vstupenky: Za mesiac som si zarobil už aj 50-tisíc eur, cudzinci si za lístky ochotne priplatia (Rozhovor)

Nedeľa bude v prvej polovici dňa jasná až polojasná. Postupne však bude oblačnosť pribúdať a miestami sa vyskytnú prehánky a ojedinele aj búrky. Tie zasiahnu hlavne stred krajiny. 

Najvyššia nedeľná denná teplota vystúpi na 22 °C až 27 °C. Teplo bude aj na horách a vo výške 1 500 metrov meteorológovia očakávajú okolo 12 °C. Na Orave a pod Tatrami môže byť ojedinele chladnejšie.

Fúkať bude južný vietor s rýchlosťou 3 až 8 m/s, no pri búrkach môže zosilnieť. Začiatkom pracovného týždňa sa počasie nezlepší. Čaká nás ochladenie a pokračovať môže aj búrkové počasie. 

počasie
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia