Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
19. apríla 2024, 19:50
Čas čítania 0:53

Po Renaulte prišiel Attila Végh o ďalšiu spoluprácu. S jeho osobou sa nechce spájať už ani známa bagetéria

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

„Ťažkej váhe medzi bagetami“, ako znel slogan Véghovej bagety, je tak definitívny koniec.

Spoluprácu s MMA zápasníkom Attilom Véghom po predvolebnom vyjadrení podpory Petrovi Pellegrinimu ukončila automobilka Renault. Zdá sa však, že nie je jediná. Véghova tvár po novom zmizne aj z obalov známej bagetérie Pierre Baguette, píše portál Aktuality.sk.

19. apríla 2024, 14:30 Čas čítania 5:13 Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6?
19. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 4:14 Diablova jama: diera v zemi hlboká tisícky metrov údajne dokáže vzkriesiť mŕtvych. Ľudí šachta fascinuje, zvieratá sa jej boja Diablova jama: diera v zemi hlboká tisícky metrov údajne dokáže vzkriesiť mŕtvych. Ľudí šachta fascinuje, zvieratá sa jej boja
19. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 6:33 Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor)

Informáciu vo facebookovej skupine Marketéri zverejnil podnikateľ Štefan Polgári. „Bol som na pumpe a vyberal bagetu. Videl som tam Attilku na bagete, ktorý nás minulý týždeň jasne vyzval ‚vylížať mu guľky‘. Kúpil som inú značku. Ale už budem znova kupovať Pierre Baguette,“ napísal Polgári, čím reagoval na rozhodnutie spoločnosti ukončiť s Véghom spoluprácu.

Bagetu známeho zápasníka kúpiš na viacerých miestach po celom Slovensku.
Bagetu známeho zápasníka kúpiš na viacerých miestach po celom Slovensku. Zdroj: Refresher/Ema Stanovská

„Spoluprácu s pánom Véghom nebudeme ďalej predlžovať. Hoci si ctíme všetky občianske práva zakotvené v ústave vrátane slobody prejavu, považujeme za nemenej dôležité dodržiavanie kultivovanosti komunikácie na verejnosti. O to viac, ak ide o známu osobnosť akýmkoľvek spôsobom spojenú s našou značkou,“ uviedla v stanovisku spoločnosť zo Sládkovičova. 

„Ťažkej váhe medzi bagetami“, ako znel slogan jeho bagety, je tak zrejme definitívny koniec. 

11. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 4:29 Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník

Minulý týždeň sme informovali o tom, že so zápasníkom ukončila spoluprácu spoločnosť Renault. Végh na Instagrame zverejnil mailovú komunikáciu svojho manažéra a firmy Renault a pod uverejneným príspevkom napísal, že sa so svojimi fanúšikmi potrebuje podeliť o skúsenosť, ktorá v ňom „vzbudila pocit, že komunizmus sa vrátil“. 

O jeho auto neskôr na LinkedIne prejavili záujem prešovskí dobrovoľní hasiči, ktorým by poslúžilo na vývoz humanitárnej pomoci na Ukrajinu.

Domov
Zdieľať
Diskusia