Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
5. apríla 2023, 12:30
Čas čítania 0:41

Ikea začína Slovákom rozdávať 10 € na nákupy. Stačí splniť túto podmienku, obchodný dom v Bratislave testuje zaujímavú novinku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Benefit môžeš v obchodnom dome využiť do konca mája.

Bratislavský obchodný dom Ikea spúšťa novinku, ktorá má výrazne skrátiť lehotu nakupovania a zároveň vďaka nej ušetríš. Nová služba „Skenuj a nakupuj“ umožňuje naskenovať mobilom nákup, ktorý neskôr zaplatíš s aplikáciou Ikea pri bezhotovostnej expresnej pokladni.

Produkty si počas nákupu priebežne skenuješ, následne ti aplikácia vygeneruje špeciálny QR kód, ktorý načítaš pri pokladni, zaplatíš a bez čakania odchádzaš.

10-eurový bonus v aplikácii

Členovia Ikea Family sa za prvé vyskúšanie novinky môžu tešiť na zaujímavú odmenu. Po využití funkcie „Skenuj a nakupuj“ a aplikovaní Ikea karty ich totiž bude v aplikácii čakať darčekový kupón v hodnote 10 eur. Na hodnote nákupu pritom vôbec nezáleží. Musíš však stihnúť nakúpiť od 1. apríla do 31. mája.

Novinku Ikea zavádza po tom, ako jej zákazníci v prieskumoch naznačili, že radi nakupujú samostatne a pri platení neradi čakajú. Mobilná aplikácia Ikea, v ktorej je od apríla skenovanie výrobkov možné, je dostupná pre iOS aj Android. Okrem funkcie skenovania v nej zákazníci nájdu aj informácie o výrobkoch a členovia Ikea Family aj členskú kartu a účtenky z predchádzajúcich nákupov.

Ikea
Zdroj: Wikimedia, Flick/Ivan Radic
Domov
Zdieľať
Diskusia