Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik TASR
22. marca 2023, 14:21
Čas čítania 0:44

FOTO: Na D1 sa smerom do Bratislavy prevrátil kamión cez všetky tri pruhy, dopravu musia odkláňať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia dopravu v smere do Bratislavy odkláňa cez Voderady.

Aktualizované 18.59 – Odklon dopravy cez Voderady pre prevrátený kamión na diaľnici D1 smerom do Bratislavy je ukončený. „V dôsledku prekládky tovaru z poškodeného kamióna zostáva aj naďalej v smere do Bratislavy uzavretý stredný a pravý jazdný pruh, ľavý jazdný pruh je prejazdný,“ uviedla pre TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.


Na diaľnici D1 očakávaj zápchy, smerom do Bratislavy sa totiž prevrátil kamión. K nehode došlo na kilometri 31. Blokované sú všetky tri jazdné pruhy, kamión zároveň zasahuje aj do ľavého jazdného pruhu v protismere. Polícia o tom informuje na Facebooku.


„K zraneniu osôb nedošlo. Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania,“ priblížila polícia.


Polícia dopravu v smere do Bratislavy odkláňa cez Voderady. V opačnom smere, teda z Bratislavy do Trnavy, odporúča využiť cestu cez Senec. Vodičov zároveň žiada, aby rešpektovali pokyny dopravných policajtov.

Domov
Zdieľať
Diskusia