Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
7. marca 2023 o 16:40
Čas čítania 0:23

VIDEO: Policajti na Orave neverili vlastným očiam. V obci ich rýchlosťou 104 km/h obiehal šofér, aj keď mal ísť maximálne 50

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žilinskí policajti šoférovi nakoniec udelili mastnú pokutu.

Dopravní policajti zo Žiliny cez víkend riešili prípad uponáhľaného vodiča, ktorý v obci Oravská Jasenica prekročil rýchlosť o viac ako 50 kilometrov za hodinu. Na videu zo služobného vozidla zachytili, ako ich „pretekár na Volve“ obieha, informujú na sociálnej sieti.

„Počas služby na Orave zistili priestupok vodiča, ktorý jazdil s vozidlom Volvo XC90 v obci Oravská Jasenica po ceste číslo III/2274 rýchlosťou 104 km/h v úseku, kde je najvyššia dovolená rýchlosť 50 km/h,“ uvádzajú v statuse.

Šoféra napokon zastavili a skontrolovali. Výsledok dychovej skúšky bol negatívny, a tak z celého incidentu vyviazol s blokovou pokutou vo výške 500 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia