Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Florián Meričko
25. januára 2023, 9:47
Čas čítania 0:36

Slovensko už 2 roky nevie predať Kočnerovo luxusné Bentley. Auto, ktoré kedysi stálo státisíce, od štátu nikto nechce kúpiť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Luxusný automobil značky Bentley sa v dražbe opakovane nepodarilo predať.

Štát sa už dva roky neúspešne snaží vydražiť luxusné biele Bentley Mariana Kočnera, informujú Hospodárske noviny. Luxusné auto sa podľa výpisu z notárskeho registra nepodarilo predať ani na poslednej dražbe.

Daňový úrad chcel touto cestou splatiť časť dlhu Kočnerovej spoločnosti Správa a inkaso pohľadávok, no zatiaľ sa mu vozidlo speňažiť nepodarilo.

Daňové nedoplatky firmy počas jej aktívneho pôsobenia predstavovali sumu viac ako milión eur. Dlh spoločnosti sa však medzičasom, kým Kočner sedí vo väzení, vyšplhal na viac ako trojnásobok pôvodnej sumy.

Fotografia luxusného Bentley, na ktorom sa pred rokmi vozil Marian Kočner.
Fotografia luxusného Bentley, na ktorom sa pred rokmi vozil Marian Kočner. Zdroj: Facebook/Exkluzivitaciest

Auto, ktoré kedysi stálo až 200-tisíc eur

Luxusný automobil značky Bentley mal pred rokmi, keď si ho Kočner zadovážil, hodnotu možno až 200-tisíc eur. Konkrétna hodnota auta vždy záleží na výbave a doplnkoch, ktoré si majiteľ vyskladá počas nákupu.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Prokurátor navrhol zabavenie vozidla pred viac ako dvomi rokmi, pretože bolo spájané s páchaním trestnej činnosti. Kočnerovo biele Bentley médiá nafotili napríklad v Nitre ešte mesiac po vražde novinára Jána Kuciaka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia