Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
18. januára 2023, 11:33
Čas čítania 0:29

V Plzni našli telo Slováka bez hlavy a genitálií. Po sadistickom vrahovi zatiaľ pátrajú

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Telo muža vyplavila rieka, hlavu sa zatiaľ nájsť nepodarilo.

V Plzni našli telo mladého muža zo Slovenska bez hlavy a genitálií. Podľa dostupných informácií má ísť o 33-ročného Vladimíra, informoval o tom český portál idnes.cz.

Obeťou má byť muž bez domova, ktorý prespával na miestnej železničnej stanici neďaleko rieky Berounka. Údajne išlo o muža dlhodobo závislého od drog a alkoholu. „Vláďa, samozrejme, chlastal, fetoval, ale bol bezproblémový. Pred rokom ho zrazila električka, keď prebiehal cez trať. Bol v kóme, ale dostal sa z toho a viac-menej ho to nijako nepoznamenalo,“ opísal ho kamarát.

Na zohavenom tele muža sa našli bodné rany na bruchu, hrudi a v zadnej časti tela. Polícia zatiaľ hlavu muža nenašla a zatiaľ neodhalila ani motív vraha. Ľudia bez domova majú po strašnom skutku v Plzni obavy o svoj život. 

Domov
Zdieľať
Diskusia