Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
19. decembra 2022, 10:14
Čas čítania 0:57

Jeremy Clarkson z Top Gearu sa vulgárne rozhovoril o Meghan Markle. Aj pre toto existuje násilie na ženách, odkazujú mu kritici

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Dokument od Netflixu má ďalšiu odozvu.

Jeremy Clarkson z Top Gearu nepatrí medzi fanúšikov Meghan Markle, vojvodkyne zo Sussexu, čo potvrdil aj svojím kritickým stĺpčekom v The Sun. Zatiaľ čo k princovi Harrymu vraj pociťuje skôr ľútosť, pretože je podľa neho iba bábkou, Meghan vyslovene neznáša. 

Clarkson tiež napísal, že po nociach so škrípajúci zubami sníva o tom, ako raz v Británii vojvodkyňu prinútia chodiť ulicami nahú, zatiaľ čo davy ľudí budú na ňu hádzať exkrementy a kričať „hanba“. Mnohí ľudia Clarksona za jeho urážlivé vyjadrenie voči Meghan odsúdili.

Politická komentátorka Ayesha Hazarika na Twitteri podľa LadBible Clarksona obvinila z mizogýnie a zamýšľala sa v dôsledku jeho útoku nad tým, ako mizogýnia infikovala spoločnosť a prečo je násilie na ženách také výrazné.

Omid Scobie, spisovateľ so zameraním na kráľovskú rodinu pritom poukázal na to, že Clarkson bol len týždeň dozadu na súkromnom vianočnom večierku, ktorý usporiadala kráľova manželka Camilla.

Spisovateľka a psychologička Jessica Taylor bola komentárom Clarksona zdesená. „Nenávisť. Posadnutosť. Zmienka o nej nahej. To dokazuje všetko, čo M & H hovoria,“ napísala ku Clarksonovi, ktorého označila za mizogýna.

Clarkson svojimi slovami reagoval na nové odhalenia z dokumentu od Netflixu, ktoré očierňujú kráľovskú rodinu. Zatiaľ čo sa svet rozdelil na fanúšikov Meghan/Harryho a kráľovskej rodiny, Karol III. sa vraj nevzdáva nádeje „vybudovania mostov“ napriek tomu, že je kritikou zo strany dvojice zranený. Kráľ Karol III. bude oficiálne korunovaný 6. mája tohto roku. Na korunováciu sú pozvaní aj Meghan s Harrym, nie je však isté, či prídu.

16. decembra 2022, 10:00 Čas čítania 4:10 Meghan potratila a myslela na samovraždu, na Harryho vrieskal brat. Toto sú 4 najšokujúcejšie odhalenia z dokumentu Harry a Meghan Meghan potratila a myslela na samovraždu, na Harryho vrieskal brat. Toto sú 4 najšokujúcejšie odhalenia z dokumentu Harry a Meghan
Domov
Zdieľať
Diskusia