Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
7. decembra 2022, 16:16
Čas čítania 0:33

Vodička s 3 promile v krvi v Pezinku nevedela vyliezť z priekopy. Pomocnú ruku jej nakoniec podali policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

53-ročná žena sa auto snažila dostať z priekopy naspäť na cestu, no neúspešne.

Dopravní policajti boli včera ráno vyslaní preveriť podozrivú jazdu auta na Okružnej ulici v Pezinku. Policajti po príchode na miesto už našli auto aj vodičku v priekope. 53-ročná vodička sa auto snažila dostať von, no neúspešne. O prípade informovala polícia na Facebooku. 

Po dychovej skúške vodičke namerali v krvi takmer 3 promile alkoholu. Podľa ich slov žena komunikovala ťažko a nezrozumiteľne a už na prvý pohľad vyzerala, že je pod vplyvom alkoholu. Vodičku policajti na mieste zadržali a odviedli na príslušné policajné oddelenie.

Policajti po sérii tragických udalostí a odhalení alkoholu za volantom aj naďalej vyzývajú vodičov, aby za volant s alkoholom v krvi v žiadnom prípade nesadali. „Opäť apelujeme na vodičov, aby boli na cestách voči sebe, ako aj ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred jazdou alebo počas nej za žiadnych okolností nepožili.“

Domov
Zdieľať
Diskusia