Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
18. októbra 2022, 14:37
Čas čítania 0:31

V Seredi zadržali Nemca, ktorého hľadal Interpol. Mal pri sebe 129 dávok marihuany

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

V súčasnosti je v cele policajného zaistenia.

Policajti v Seredi zadržali 29-ročného Nemca, po ktorom pátral Interpol za násilné a majetkové trestné činy. Muža mestskí policajti kontrolovali na autobusovej stanici, ale keďže im nevedel preukázať svoju totožnosť, privolali si na pomoc hliadku zo Serede a následne ho predviedli na policajnú stanicu, píše polícia.

Vieš, kto sú najhľadanejší Slováci, po ktorých pátra aj Interpol? Viac sa dočítaš v našom článku.
17. júna 2022, 9:30 Čas čítania 6:47 Kto sú najhľadanejší Slováci, po ktorých pátra aj Interpol? Vrahovia, mafiáni aj terorista Kto sú najhľadanejší Slováci, po ktorých pátra aj Interpol? Vrahovia, mafiáni aj terorista

Vďaka odtlačkom prstov sa na stanici polícii podarilo zistiť, že po ňom Štátny úrad kriminálnej polície v Mníchove vyhlásil národné pátranie. Hľadaný Nemec mal však pri sebe aj marihuanu v množstve 129 dávok.

Vyšetrovateľ ho preto obvinil z prechovávania drog, za čo mu u nás môže hroziť 3- až 7-ročné väzenie. Občan Nemecka je momentálne v cele policajného zaistenia a v blízkych hodinách o jeho väzobnom stíhaní rozhodne súd.

Interpol
Zdroj: facebook.com/KRPZTT
Domov
Zdieľať
Diskusia