Volám sa Patrícia a blogujem v oblasti histamínovej intolerancie, ktorú mi zistili v roku 2015. Od vtedy sa aktívne venujem tvorbe receptov, radím histaminikom z vlastných skúseností a tento rok som vydala svoju prvú kuchársku knihu venovanú tejto téme.
V poslednej dobe mi čím ďalej, tým častejšie chodia správy typu: ,,Držím eliminačnú diétu už pol roka a vôbec mi nie je lepšie”.
ČítajBrownie, blondie...populárne dezerty už aj u nás, ktorých základom je čokoláda. Tmavá alebo biela.
ČítajMáš aj ty nejakú potravinovú alergiu, intoleranciu alebo si jednoducho zástancom domácej kuchyne bez zbytočných pridaných farbív a ochucovadiel?
ČítajPo dlhšom čase sa mi podarilo vytvoriť recept, ktorý je vhodný, okrem histaminikov a iných potravinových alergikov, aj pre vegánov.
ČítajOvsené vločky pozná asi každý. Sú ľudia, ktorí ich raňajkujú takmer denne (medzi nich patrím aj ja) a potom sú takí, ktorí ich ani nemôžu vystáť. Pritom sú tak všestranné...
ČítajHovorí sa, že v jednoduchosti je krása a ja som si všimla, že to tak funguje aj vo svete foodblogerov. Čím jednoduchší recept, tým väčší záujem. Je to však logické.
Čítaj