Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
4. mája 2024, 16:58
Čas čítania 0:28

V českej rieke našli ľudskú hlavu. Môže patriť brutálne zavraždenému Slovákovi

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Polícia oficiálne nepotvrdila, komu hlava patrí.

V piatok 3. mája popoludní našli plzenskí policajti v rieke Radbuza ľudskú hlavu v rozklade. Nie je isté, komu patrí, objavili sa však špekulácie, že by mohlo ísť o hlavu Slováka Ladislava Lechnera, ktorého telo našli pred viac ako rokom. Polícia však tieto informácie nepotvrdila, informuje český portál Krimi-Plzeň.

„Od včerajšieho (piatkového) popoludnia sa zaoberáme nálezom ľudských pozostatkov, ktoré boli objavené neďaleko Denisovho nábrežia v rieke Radbuza. Vyšetrujeme všetky okolnosti tejto udalosti a celým prípadom sa zaoberajú plzenskí kriminalisti,“ vyhlásila policajná hovorkyňa Eva Červenková.

Z vraždy Lechnera tento rok obvinili 42-ročného muža, ktorého súd poslal do väzby. Slovákovo telo bez hlavy našli v rieke Berounka v okrajovej oblasti Plzne. Podľa nepotvrdených informácií mal odrezané genitálie a mnoho rezných rán. 

POLICIE ČR
Zdroj: Polícia ČR/propagačný materiál
Domov
Zdieľať
Diskusia