Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
23. apríla 2024, 12:03
Čas čítania 0:42

PREHĽAD: Mnohé čerpacie stanice na Slovensku ponúkajú zľavy na prémiové palivá. Vodiči môžu poriadne ušetriť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čerpacie stanice bojujú o zákazníka rôznymi akciami.

Čerpacie stanice svojim zákazníkom neustále ponúkajú rôzne zľavy na prémiové palivo. Portál Topspeed.sk priniesol kompletné porovnanie cien a akcií vo veľkých čerpacích reťazcoch.

Čerpacia stanica OMV ponúka akciu, pri ktorej zákazník, ktorý má nainštalovanú aplikáciu, tankuje každý tretíkrát prémiové palivo za cenu základných pohonných hmôt. Podmienkou je, aby zákazník natankoval minimálne 25 a maximálne 70 litrov paliva. Akcia je platná do 31. októbra 2024.

Na čerpacích staniciach Slovnaft zákazník tankuje prémiové palivo so zľavou 10 centov na liter. Zľavu však zákazníci môžu využiť až v prípade, že prémiové palivo natankujú dvakrát, a zľavu si môžu uplatniť až pri druhom raze. Podmienkou je mať aplikáciu Slovnaft. Akcia platí do 30. apríla 2024.

Zľavu ponúka aj poľská sieť Orlen. Tá ponúka rovnakú zľavu ako Slovnaft, ale s inými podmienkami. Zákazník nemusí mať aplikáciu, musí však vlastniť fyzickú kartu nazvanú Tankarta, ktorá funguje ako bankomatová karta a zákazník ju musí pre použitím nabiť, či už priamo na stanici, alebo cez bankový prevod. Kartu je možné kúpiť na čerpacích staniciach alebo na webe Orlenu. Akcia sa končí 31. mája 2024.

tankovanie, pumpa
Zdroj: TASR/Radovan Stoklas
Domov
Zdieľať
Diskusia