Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
22. apríla 2024, 20:16
Čas čítania 0:33

V mrazenej zelenine známej značky našla myšaciu hlavu. Rakúšanka vyhodila uvarené jedlo aj s panvicou do koša

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Spoločnosť mrazenú zeleninu ihneď stiahla z regálov.

Viedenčanka si po nákupe v obchode pripravovala mrazenú zeleninu značky Iglo. Pred jej konzumáciou si šokovaná žena všimla, že sa medzi zeleninovými kúskami nachádza myšacia hlava, informoval denník Bild

Žena si údajne hlavu spočiatku nevšimla, pretože bola skrytá pod zeleninou. Jedlo následne s rodinou vyhodili do koša spolu s panvicou a varechou.  

Na druhý deň sa žena z Viedne ozvala priamo výrobcovi Iglo. Spoločnosť v reakcii na incident stiahla z regálov všetky produkty príslušnej šarže. „Samozrejme, aj pre nás je to nepríjemné. Takýto prípad sa nám stane raz za desaťročie. Zvieratá sú jednoducho v prírode. Keď prejde kombajn, väčšinou sa zľaknú. Predpokladáme, že sa to stalo pri zbere a myš nestihla utiecť,“ uviedol hovorca firmy. 

Zamestnanci síce zeleninu kontrolujú, no v danom prípade si „prísadu navyše“ nevšimli. Poškodená žena dostane ako kompenzáciu peňažnú náhradu. Konkrétnu sumu však firma nechcela zverejniť. 

Anketa:
Našiel si si už v potravinách podobnú „neželanú prísadu“?
Bohužiaľ áno.
Nie, našťastie nikdy.
Bohužiaľ áno.
34 %
138 Hlasov
Nie, našťastie nikdy.
66 %
273 Hlasov
Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Marko Erd
Domov
Zdieľať
Diskusia