Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
19. apríla 2024, 19:50
Čas čítania 0:34

FOTO: Slováci predstavili dresy na EURO 2024. Reprezentanti sa v nich predstavia už v prípravných zápasoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V úlohe ambasádora Slovensko v Mníchove zastupoval bývalý slovenský reprezentant Vratislav Greško.

Slováci na oficiálnej prezentácii v Mníchove predstavili dresy našich reprezentantov na ME 2024 vo futbale. Súpravy národného tímu odprezentoval partner slovenskej futbalovej reprezentácie 11teamsports. V úlohe ambasádora Slovensko zastupoval bývalý slovenský reprezentant Vratislav Greško, informuje Slovenský futbalový zväz na webe.

dresy, ME
Zdroj: Jakub Vasilenko, SFZ

Zverenci trénera Calzonu sa na turnaji predstavia v tradičných modrých a bielych dresoch od značky Nike. Novinkou je zakomponovaný červený doplnok, ale aj font mien a čísiel. „Nové dresy disponujú technológiou Nike Dri-FIT, ktorá odvádza pot od kože na povrch látky, kde sa rýchlo odparí. Tým je zaručené, že aj pri vysokej intenzite zápasu zostane hráč v suchu a pohodlí. Zároveň sú v dresoch rebrované vsadky, ktoré sa vďaka pružnosti prispôsobia hráčovi a neobmedzujú ho v pohybe,“ informuje zväz na oficiálnej stránke.

V nových dresoch sa slovenskí reprezentanti predstavia už v prípravných zápasoch proti San Marínu a Walesu. Európsky turnaj štartuje už 14. júna 2024. 

dresy, futbal, ME 2024, Nike
Zdroj: Jakub Vasilenko, SFZ
Domov
Zdieľať
Diskusia