Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
18. apríla 2024, 9:32
Čas čítania 0:23

Facebookový účet slovenskej polovojenskej organizácie Slovenskí branci zaplavilo porno. O stránku sa už nikto nestará

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovenská neregistrovaná polovojenská organizácia Slovenskí branci bola neregistrovaný telesno-branný klub. Svoju činnosť ukončila v roku 2022.

Facebookový účet slovenskej proruskej polovojenskej organizácie Slovenskí branci napadli hekeri. Prostredníctvom profilu zdieľajú explicitný obsah. 

Účet je neaktívny od roku 2022. Dva dni pred vypuknutím vojny na Ukrajine na svojej facebookovej stránke napísali: „Do agresie voči Rusku sa nezapojíme.“ 

Svoju činnosť na Facebooku sa rozhodli ukončiť so slovami: „Po 10 rokoch činnosti nastal konečne ten správny čas, kedy sme sa rozhodli posunúť sa ďalej. Slovenskí Branci preto končia. SVOJ BOJ SME UŽ VYHRALI.“ 

Stránky upozorňujúce na hekerský útok zároveň varujú, že aj tento prípad je pripomienkou, aby si ľudia zabezpečovali svoje profily, nastavovali silné heslá a neklikali na neznáme linky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia