Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
28. marca 2024, 17:31
Čas čítania 0:28

Nemáš ho doma? Pepco sťahuje z predaja nebezpečný kuchynský nástroj

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výrobok podľa Úradu verejného zdravotníctva SR dodali aj do predajní Pepco na Slovensku.

Úrad verejného zdravotníctva SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku. 


„ÚVZ SR dostal cez systém rýchleho varovania pre potraviny a krmivá informačné oznámenie z Rakúska o nevyhovujúcom výrobku plech na pečenie 28,2 × 15,4 × 7 cm, značka pepco HOME, EAN kód 2200134884561, iné označenie Art. Nr. SKU 34884501 STYLE 348845, výr. č. ORD00851338_01, krajina pôvodu Čína,“ spresnili.


Výrobok dodali aj do predajní Pepco na Slovensku. ÚVZ SR v spolupráci s regionálnym úradom verejného zdravotníctva overuje stiahnutie tohto výrobku z trhu. „Keďže sa uvedený výrobok ešte môže nachádzať na trhu v SR, odporúčame spotrebiteľom, aby tieto výrobky nekupovali, už zakúpené výrobky nepoužívali a prípadne ich vrátili späť do miesta predaja,“ dodali.

úvz, pekáč
Zdroj: TASR/ÚVZ SR
úvz, pekáč
Zdroj: TASR/ÚVZ SR
Domov
Zdieľať
Diskusia