Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
10. mája 2024, 18:54
Čas čítania 0:55

Slovensko prehralo prvý hokejový zápas proti Nemecku 4 : 6

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovenský tím sa dnes v Ostrave stretol s Nemeckom.

Dnes sme odohrali svoj prvý zápas na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2024, v ktorom Slovensko proti Nemecku prehralo s výsledkom 4 : 6. S Nemeckom sme sa stretli v ostravskej aréne. Ďalší zápas nás čaká v nedeľu 12. mája o 12.20 h s Kazachstanom.

V prvej tretine sa nepodarilo streliť gól ani jednému tímu. Napriek tomu bol úvod zápasu veľmi napínavý. Obidva tímy hneď na začiatku hrali presilovku. Slováci mali niekoľko obrovských šancí streliť gól.

V druhej tretine už padli prvé góly. Stalo sa to počas nemeckej presilovky. V presilovej hre 5 na 3 strelil gól Dominik Kahun a počas hry 5 na 4 sa podarilo skórovať Jonasovi Müllerovi. Slovensko skórovalo 4 minúty pred koncom, prvý gól slovenského tímu na hokejovom šampionáte strelil Marek Hrivík.

Onedlho nato sa podarilo Slovensku dorovnať na 2 : 2. Iba necelé dve minúty pred koncom strelil gól Martin Fehérváry. Nemecko však 30 sekúnd pred koncom tretiny opäť skórovalo a druhá tretina sa skončila výsledkom 3 : 2 pre Nemecko. 

Tretiu tretinu otvorilo svojím gólom Nemecko. V 48. minúte sa Slovensku podarilo streliť tretí gól, ktorý však videorozhodca nakoniec neuznal. Napokon sme však skórovali aj my. Libor Hudáček v 54. minúte strelil tretí gól. Nemecko však rýchlo odpovedalo a v 56. minúte nám dalo už 5. gól. Na záver Nemci strelili ešte gól do prázdnej bránky. Pätnásť sekúnd pred koncom sme poslednýkrát skórovali a zápas sa tak skončil výsledkom 4 : 6.

Anketa:
Budeš pozerať aj ďalšie zápasy?
Určite áno.
Zvážim to.
Nie, tento mi stačil.
Nie, nepozeral som ani tento.
Určite áno.
68 %
Zvážim to.
10 %
Nie, tento mi stačil.
13 %
Nie, nepozeral som ani tento.
10 %
Domov
Zdieľať
Diskusia