Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
27. apríla 2024, 9:44
Čas čítania 0:37

Slováci musia rýchlo vymeniť šatník. Teploty sa výrazne zmenia, bude teplo a v niektorých lokalitách aj daždivo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Už od piatka 26. apríla prúdi na naše územie teplejší vzduch.

Séria chladného počasia uplynulých týždňov sa skončila a prichádza posledný aprílový víkend, ktorý sa bude niesť v príjemnom a teplom počasí. Teploty postupne opäť stúpnu nad 20 °C, informuje iMeteo
 
Už od piatka 26. apríla na naše územie prúdi teplejší vzduch od juhozápadu a trend otepľovania bude pokračovať aj počas ďalších dní. 

Počasie v sobotu 

V sobotu bude nad Slovenskom polooblačná až oblačná obloha. Prechodne bude na niektorých územiach zamračené. Na strednom Slovensku by sme mali počas dňa počítať s prehánkami. Podvečer zrážky ustanú a obloha sa začne vyjasňovať. Maximálna denná teplota sa bude pohybovať od 15 do 20 °C. Chladnejšie bude len na Orave, pod Tatrami a Horehroní, a to 13 až 15 °C.

predpoveď počasia
Zdroj: SHMÚ

Počasie v nedeľu

 V nedeľu bude počasie ešte lepšie. Obloha bude jasnejšia a teploty vystúpia vyššie v porovnaní so sobotou. Na západe a na juhu územia môžu teploty vystreliť až na 23 °C. Potrápi nás však aj silnejší vietor prúdiaci z juhu. 

počasie
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia