Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
26. apríla 2024, 19:10
Čas čítania 0:28

Zdravotný stav kráľa Karola III. sa údajne zhoršuje. Zintenzívňujú aj plány na jeho pohreb

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Palác však o zdravotnom stave kráľa mlčí.

Zdravotný stav kráľa Karola III. je vraj horší, ako pripúšťa Kensingtonský palác. Napriek tomu, že sa kráľ často objavuje na verejnosti, podľa jeho okolia na tom nie je dobre, tvrdí britský novinár a kráľovský expert Tom Syker z denníka Daily Beast.

Podľa novinára sa zintenzívňujú aj prípravy na kráľovský pohreb. Palác sa však k situácii nevyjadruje. Po tom, čo zverejnil informácie o tom, že kráľ Karol aj princezná Kate majú rakovinu, vyhlásil, že bližšie informácie o zdravotnom stave kráľovskej rodiny nepodá. 

Karolovi III. diagnostikovali rakovinu vo februári 2024, okamžite sa mu začala liečba. Pokračuje však vo vykonávaní svojich povinností a bol pri tom už aj zachytený na fotografiách. Palác typ rakoviny kráľa nešpecifikoval, ale predpokladá sa, že nejde o rakovinu prostaty.

Kráľ Karol III.
Kráľ Karol III. Zdroj: Pexels/cottonbro
Domov
Zdieľať
Diskusia