Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
25. apríla 2024, 12:34
Čas čítania 0:27

VIDEO: Huliak v parlamente zdvíhal ruku gestom, ktoré pripomína nacistický pozdrav

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Opozícia žiada od poslanca z SNS vysvetlenie.

Poslanec Rudolf Huliak (SNS) na stredajšom parlamentom výbore pre poľnohospodárstvo dvihol ruku a ukázal gesto, ktoré pripomína nacistický pozdrav. Opoziční poslanci žiadajú vysvetlenie jeho „hajlovania“.

Na Huliakovo gesto reagoval na sociálnej sieti poslanec europarlamentu Peter Pollák slovami: „Poslanec parlamentu Huliak sa včera na výbore pre pôdohospodárstvo a životné prostredie pozdravil nacistickým Hitlerovým pozdravom! Vždy som bojoval proti extrémistom. Nie je možné, aby priamo v budove parlamentu niekto používal takéto gestá. A ešte tento človek kandiduje aj do Bruselu. Naozaj chceme, aby nás takýto človek zastupoval?! Vyzývam poslanca Huliaka na okamžité vysvetlenie.“ 

Vysvetlenie od neho žiada aj exposlanec Miroslav Žiak, ktorý v aktuálnych eurovoľbách kandiduje do EP za stranu SaS. Rudolf Huliak sa však k incidentu doposiaľ nevyjadril. 

Domov
Zdieľať
Diskusia