Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. apríla 2024, 18:38
Čas čítania 0:27

Londýnsky súd rozhodol o vydaní Dannyho Kollára na Slovensko. Ten odkázal, že nikam nejde

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Daniel Bombic alias Danny Kollár sa môže proti rozsudku odvolať.

Londýnsky súd rozhodol o tom, že Daniela Bombica vydajú na Slovensko. Rozsudok je neprávoplatný, pretože Bombic sa proti rozsudku môže odvolať, informuje novinár Martin Hodás na facebookovej stránke Na druhom brehu.

Rozsudok potvrdil aj samotný Bombic, ktorý ho komentoval slovami, že on nikam nejde. Novinár píše, že pokiaľ sa odvolá, na rozsudok budeme čakať ešte niekoľko ďalších mesiacov.

Na Bombica vydali tri medzinárodné zatykače. Je trestne stíhaný pre extrémizmus, nebezpečné prenasledovanie, ohováranie a nebezpečné online obťažovanie. Konšpirátor je známy najmä svojimi prejavmi zo sociálnych sietí.

Vo svojej internetovej diskusnej relácii hostil ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka aj ministra obrany Roberta Kaliňáka. Nedávno na internet uniklo video, na ktorom Bombic hajluje, kričí nacistické heslá a obnažuje sa.

Domov
Zdieľať
Diskusia