Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
24. apríla 2024, 18:32
Čas čítania 0:28

Potravinový reťazec na Slovensku prichádza s veľkou novinkou. Samoobslužné predajne vo viacerých mestách otvorí už o pár týždňov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Coop Jednota na Slovensko prichádza so zásadnou novinkou.

Potravinový reťazec Coop Jednota prichádza na Slovensko s novinkou. Už o niekoľko týždňov otvorí novú samoobslužnú predajňu. Prvý sa dočká Trnavský kraj, kde zákazníci môžu v samoobslužných obchodoch nakúpiť už v máji, informujú tvnoviny.sk.

„V období nasledujúcich 12 mesiacov plánujeme na Slovensku realizovať a otvoriť pre našich zákazníkov približne 7 takýchto predajní,“ prezradil reťazec.

Predajne budú počas dňa otvorené v štandardnom režime a do samoobslužného sa prepnú po skončení otváracích hodín. Do predajne sa po zatvorení zákazníci dostanú pomocou aplikácie.

Zákazníci sa do aplikácie prihlásia cez údaje v občianskom preukaze. Pred vstupom aplikácia každému vygeneruje QR kód, pomocou ktorého sa zákazník do predajne dostane, rovnaký QR kód ho vypustí z predajne von. Vstúpiť budú môcť iba osoby staršie ako 18 rokov. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Coop Jednota Supermarket Výčapy-Opatovce



Domov
Zdieľať
Diskusia