Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
24. apríla 2024, 18:14
Čas čítania 0:41

Superlacný obchod Action otvára novú predajňu. Môžu sa na ňu tešiť obyvatelia na východe Slovenska

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V novej predajni budú mať kupujúci k dispozícii 6 000 výrobkov, ktoré stoja v priemere menej ako 2 eurá.

Superlacná sieť obchodov Action 25. apríla otvorí svoj prvý obchod v Poprade. Pobočka bude po otvorení prevádzky v poradí treťou predajňou v Prešovskom kraji. 

Od zajtra bude mať Action už osemnásť predajní na Slovensku. V novej predajni zákazníci nájdu 6 000 výrobkov zo 14 produktových kategórií (od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo) za nízke ceny. Viac než 1 500 položiek stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá.


„Za rok si Slováci Action veľmi obľúbili, o čom svedčí aj naša rýchla expanzia naprieč trhom. Vďaka novej predajni v Poprade budeme našim zákazníkom ešte bližšie,“ povedal Boyko Tchakarov, regionálny riaditeľ Action pre Rakúsko, Česko a Slovensko. 


Action vstúpil na slovenský trh v marci 2023 a odvtedy otvára nové predajne po celej krajine. Nová predajňa v Poprade sa nachádza na ulici Dlhé Hony v priestoroch OC Max, vďaka čomu je dostupná v rámci celého mesta. Predajňa bude zamestnávať 19 ľudí na plné aj čiastočné úväzky a bude otvorená každý deň od 9.00 do 21.00. 

Anketa:
Nakupuješ v Actione?
Áno, pravidelne.
Iba občas.
Málokedy.
Nie.
Ešte som v Actione ani nebol.
Áno, pravidelne.
25 %
Iba občas.
21 %
Málokedy.
10 %
Nie.
6 %
Ešte som v Actione ani nebol.
38 %
Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Refresher/Matúš Zeťák
Domov
Zdieľať
Diskusia