Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
20. apríla 2024, 16:04
Čas čítania 0:34

Veľká krádež v bratislavskej fabrike: muži nakradli súčiastky za takmer 800-tisíc eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obvineným hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Polícia obvinila šesť osôb v súvislosti s krádežou súčiastok z jedného z výrobných závodov v Bratislave. V prípade preukázania viny hrozí 37-ročnému Petrovi P., 32-ročnému Danielovi K., 31-ročnému Jánovi M., 45-ročnému Marošovi G., 57-ročnému Imrichovi V. a 30-ročnému Zsoltovi N. trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Informovala o tom hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Silvia Šimková.


Priblížila, že obvinení údajne postupne odcudzili väčšie množstvo rôznych súčiastok z areálu jedného z výrobných závodov v Bratislave. „Tie následne uskladnili na rôznych miestach v Bratislavskom a Trnavskom kraji a ďalej predávali za finančnú odmenu. Týmto svojím konaním spôsobili celkovú škodu v doposiaľ zistenej hodnote 766 713,30 eura,“ priblížila.


Mužov polícia 16. apríla obmedzila na osobnej slobode. Následne s nimi vyšetrovateľ vykonal potrebné úkony v zmysle zákona. „Po ich vykonaní bol spracovaný podnet na návrh na vzatie obvinených do väzby, ktorý súd akceptoval v piatich prípadoch,“ dodala Šimková.

Domov
Zdieľať
Diskusia