Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
28. marca 2024, 11:53
Čas čítania 0:31

Oddnes bude viac hliadok na verejných miestach, cestách či vo vlakoch. Na toto sa budú policajti zameriavať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zvýšené opatrenia budú trvať 6 dní.

Polícia zvýši výkon služby v súvislosti s veľkonočnými sviatkami. Od štvrtka 28. marca bude v teréne viac policajtov, pretože odhadujú zvýšený pohyb chodcov vo verejných priestoroch a vodičov na cestách. 

Policajti budú dohliadať na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Zvýšené opatrenia potrvajú do 2. apríla. Zamerané budú najmä na kontrolu dodržiavania rýchlosti jazdy, zákazu požívania alkoholických nápojov a iných návykových látok vodičmi. O správe informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.


„Predpokladáme zvýšenú intenzitu cestnej premávky, preto budú policajti v prípade potreby nápomocní pri riadení a usmerňovaní dopravy. Tiež budú dohliadať na miesta, kde je možné predpokladať zvýšený počet chodcov, ako sú napríklad kostoly, cintoríny, nákupné centrá a ďalšie miesta,“ uviedla Bárdyová.

Spresnila, že policajti budú preventívne pôsobiť nielen na železničných staniciach, ale aj priamo vo vybraných regionálnych vlakoch, rýchlikoch a v medzinárodných vlakoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia