Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
8. mája 2024, 9:44
Čas čítania 0:30

Počasie sa na Slovensku zmení a ľudia si užijú slnko. Čoskoro nás čaká ďalšia vlna búrok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Od zajtra nás čaká stabilnejšie počasie, ktoré pretrvá približne štyri dni a v závere týždňa sa opäť zmení.

Dnešný deň bude na Slovensku prevažne oblačný a miestami zamračený. Výnimočne sa môžu vytvoriť prehánky. Zo stredy na štvrtok sa však bude situácia meniť a od 9. mája bude opäť pekné slnečné počasie, ktoré pretrvá aj cez víkend. Meteorológovia predpokladajú ďalšiu vlnu búrok v nedeľu, informuje iMeteo

 
Chladnejšie severozápadné až severné prúdenie spôsobí to, že počasie bude na našom území z teplotnej stránky rovnaké a na pocit bude chladno. Spomenuté prúdenie prinesie teploty v intervale od 17 do 23 °C. Pocitovú teplotu navyše zníži severozápadný až severný vietor.

Nedeľná vlna búrok

Predpovede ukazujú, že stabilné počasie na našom území vydrží zrejme do nedele. Práve posledný víkendový deň prinesie podľa meteorológov búrky. Aktuálne modely naznačujú, že cez Slovensko prejde ďalší studený front, ktorý by mohol priniesť ďalšie búrky.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Jakub Kotian , TASR/Daniel Stehlík
Domov
Zdieľať
Diskusia