TEST slicovej pizze v Bratislave: Kde si dáš večer v meste tú najchutnejšiu a najchrumkavejšiu?
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Prevádzka nemá posedenie a sú pred ňou len stoly, kde si môžeš jedlo vychutnať ,,na stojáka."
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Prevádzka nemá posedenie a sú pred ňou len stoly, kde si môžeš jedlo vychutnať ,,na stojáka."
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Pizza však bola veľmi suchá.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Slice bol veľmi veľký a aj napriek tomu, že nám ho prerezali na dva, vznikli dva úplne plnohodnotné kúsky. Čo je vzhľadom k cene veľkým benefitom.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Miesta na sedenie sú vonku aj vnútri.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Miesta na sedenie sú vonku aj vnútri.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Ponuka druhov pízz je štedrá.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Pizza bohužiaľ patrila k tým mastnejším.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Prevádzka má veľa miest na sedenie, je útulná a čistá.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Na stoloch sú omáčky a koreniny, ktorými sa dá pizza dochutiť.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Prevádzka má veľa miest na sedenie, je útulná a čistá.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Chuť bola priemerná, no miestami bola suchšia, pretože bol paradajkový základ nerovnomerne rozotretý.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Okrem balených omáčok boli na pulte aj čerstvé.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Okrem balených omáčok boli na pulte aj čerstvé.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Pizza bola chutná a mala chrumkavé okraje.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Prevádzka bola skôr menšia, ale útulná.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Pizze vyzerali chutne a čerstvo.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Pizze vyzerali chutne a čerstvo.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Chuťovo bola rozhodne najvyváženejšia a zo všetkých najlepšia.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
„Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal „Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal
Test OG sladkostí z bufetu: Ktoré dnes chutia horšie ako kedysi a ktorých čaro sme objavili až v dospelosti? Test OG sladkostí z bufetu: Ktoré dnes chutia horšie ako kedysi a ktorých čaro sme objavili až v dospelosti?
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž)
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
1 / 31
Zdieľať