Test OG sladkostí z bufetu: Ktoré dnes chutia horšie ako kedysi a ktorých čaro sme objavili až v dospelosti?
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Pelendreky nepatrili k obľúbeným bufetovým sladkostiam našich kolegov, no zvyčajne im aj tak nevedeli odolať.
Zdroj: Refresher - pepa radko
Zdroj: Refresher - pepa radko
Zdroj: Refresher - pepa radko
Kým Attack tyčinka v našom teste zabodovala, Fidorka veľmi neobstála.
Zdroj: Refresher
Čaro Mily mnohí kolegovia objavili až v dospelosti.
Zdroj: Refresher
Kukuričky boli pre mnohých to najlepšie čo bufet ponúkal.
Zdroj: Refresher
Dru tyčinky nesmú chýbať v školských bufetoch a ani na rodinných oslavách.
Zdroj: Refresher
Originálne Diskito keksíky sa nám zohnať nepodarilo, ale pochutili sme si aj na tomto dupe od Milky.
Zdroj: Refresher
Doxy cukríky sa rozdávali vždy, keď mal nejaký spolužiak sviatok.
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher - pepa radko
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: refresher
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž) Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž)
Kúsok Paríža v srdci Bratislavy. „Nechceme, aby sa naši hostia cítili ako na Slovensku,“ hovorí majiteľka reštaurácie Colette Kúsok Paríža v srdci Bratislavy. „Nechceme, aby sa naši hostia cítili ako na Slovensku,“ hovorí majiteľka reštaurácie Colette
Pali vyhral šou Pečie celé Slovensko: Najťažšia bola príprava pred natáčaním, jeden diel vznikal aj 2 dni (Rozhovor) Pali vyhral šou Pečie celé Slovensko: Najťažšia bola príprava pred natáčaním, jeden diel vznikal aj 2 dni (Rozhovor)
Bol som v reštaurácii U Katky z Na nože v Ťahanovciach. Martin Novák bol našou poslednou nádejou, hovorí vedúca (Reportáž) Bol som v reštaurácii U Katky z Na nože v Ťahanovciach. Martin Novák bol našou poslednou nádejou, hovorí vedúca (Reportáž)
Zdroj: Refresher
1 / 21
Zdieľať