Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Zdroj: Refresher, Ig/@vydrica.ba
Zdroj: Vydrica Development
Remeselná pekáreň Kruh otvorila už svoju druhú prevádzku, po Vajnorskej zakotvili vo Vydrici.
Zdroj: Refresher
Známa a obľúbená bratislavská remeselná pekáreň Kruh, ktorá sa nachádza na Vajnorskej ulici, sa rozrastá.
Zdroj: IG /@kruh_remeselna_pekaren
Pekáreň Kruh dokázala, že ide o miesto ideálne pre všetkých ranných kávičkárov aj náhodných okoloidúcich, čo hľadajú miesto s dušou a poriadne maslovým croissantom.
Zdroj: Refresher
Pokiaľ si aj ty raňajkový pôžitkár, neváhaj nový Kruh otestovať na vlastnej koži.
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
Zdroj: Ig /@bistronomy.sk
Zdroj: Ig /@vydrinko
Zdroj: Ig /@its_ostblock
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
PatrikPlates varí známym tváram: „Vďaka výzve v práci som sa hecol a pridal prvé video,“ dnes ho sleduje takmer 70 000 ľudí PatrikPlates varí známym tváram: „Vďaka výzve v práci som sa hecol a pridal prvé video,“ dnes ho sleduje takmer 70 000 ľudí
Bol som v Hostinci U Krivého potoka z Na nože: Martin nás naučil, ako variť efektívnejšie, na emócie netlačili (Reportáž) Bol som v Hostinci U Krivého potoka z Na nože: Martin nás naučil, ako variť efektívnejšie, na emócie netlačili (Reportáž)
TEST slicovej pizze v Bratislave: Kde si dáš večer v meste tú najchutnejšiu a najchrumkavejšiu? TEST slicovej pizze v Bratislave: Kde si dáš večer v meste tú najchutnejšiu a najchrumkavejšiu?
„Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal „Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal
Zdroj: Refresher, Ig/@vydrica.ba
1 / 10
Zdieľať