Zuzana vede v Malaze úspěšnou restauraci: Měla jsem dluhy a kuchaře, kteří kradli. Dnes už patříme ke špičce
Malaga
Zdroj:
Wikimedia Commons
Zdroj:
Zuzana (Tasca Láska)
Zdroj:
Zuzana (Tasca Láska)
Zdroj:
Zuzana (Tasca Láska)
Zdroj:
Zuzana (Tasca Láska)
Na levé straně šéfkuchař Rafael Cabrera
Zdroj:
Zuzana (Tasca Láska)
Zdroj:
Zuzana (Tasca Láska)
Zuzana s manželem a dcerou
Zdroj:
Zuzana (Tasca Láska)
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Jan má 26 rokov a založil firmu na výrobu hrncov s miliónovými obratmi: „Pokazili sme hneď prvú sadu“ (Rozhovor)
TEST dostupných dubajských čokolád: Ktorá sa oplatí najviac a ako nás prekvapila čokoláda s najnevkusnejším obalom?
Pavlína založila Papinky a vyrába virálne dubajské čokolády: Začala som s jednou formou, dnes predávame stovky kusov týždenne
V Bratislave vznikol moderný koncept s lokšami. Bistro Deloxe urobilo z tradičnej slovenskej pochúťky gurmánsky zážitok
Zdroj:
Wikimedia Commons
1
/ 8
Zdieľať