Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku
Zdroj: Refresher /Sofia Anfušová
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Zdroj: Refresher /Daniel Mikolášik
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Zdroj: Refresher /Daniel Mikolášik
Grécky šalát
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Dolmadakia (vínny list plnený ryžou)
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Jaňhnacie suvlaki
Zdroj: Refresher/Sofia Angušová
Gyros tanier
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Vyprážané kalamáre
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Baklava
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Menu
Zdroj: Refresher /Daniel Mikolášik
Baklava
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž) Vianočné trhy v Prešove: Dokážeš sa tu v roku 2025 nasýtiť a napiť do 10 eur? (Reportáž)
Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Toto je TOP 10 podnikov v Prešove: Z týchto miest neodídeš hladný ani sklamaný (Gastrotest) Toto je TOP 10 podnikov v Prešove: Z týchto miest neodídeš hladný ani sklamaný (Gastrotest)
Zdroj: Refresher /Sofia Anfušová
1 / 18
Zdieľať