Jaroslav pred viac ako 30 rokmi založil malé rodinné mäsiarstvo. Tajomstvo úspechu je v kvalite surovín a tradičných receptúrach
Zdroj: Coop Jednota
Gazdovské špeciality – Bystriansky v Detve.
Zdroj: Coop Jednota
Výrobky Bystriansky sú bez múky, farbív, stabilizátorov či škrobov.
Zdroj: Coop Jednota
Jaroslav Bystriansky s manželkou a dcérou.
Zdroj: Coop Jednota
Jozef Vahančík, predseda predstavenstva COOP Jednota Krupina.
Zdroj: Coop Jednota
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Deti v USA dostávajú v škole na obed fast food. Američania bežne jedávajú lievance z prášku a mrazené pizze (BARBARA V TEXASE) Deti v USA dostávajú v škole na obed fast food. Američania bežne jedávajú lievance z prášku a mrazené pizze (BARBARA V TEXASE)
Dala som si „detox“ od žuvačiek: Denne som vyžula aj 10, bez nich som panikárila. Bola som závislá od žuvania? Dala som si „detox“ od žuvačiek: Denne som vyžula aj 10, bez nich som panikárila. Bola som závislá od žuvania?
Kontroly hygieny odhalili hrozivý stav v slovenských predajniach potravín. Rozdali vysoké pokuty Kontroly hygieny odhalili hrozivý stav v slovenských predajniach potravín. Rozdali vysoké pokuty
Poľský výrobca sťahuje z trhu vajcia. Na škrupinách objavili nebezpečné baktérie Poľský výrobca sťahuje z trhu vajcia. Na škrupinách objavili nebezpečné baktérie
Zdroj: Coop Jednota
1 / 5
Zdieľať