V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Zdroj: Refresher
Šéfkuchár Anton Meszároš.
Zdroj: Refresher
Šúľance s hubovo-tekvicovou omáčkou, teľací rezeň, tatarák a marinovaná repa s espumou z kozieho syra.
Zdroj: Refresher
Tafelspitz.
Zdroj: Refresher, PaB Donau
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Dali sme si Terkin dúšok, tmavý spodne kvasený ležiak 13°, ktorý chutil ako káva a horká čokoláda.
Zdroj: refresher
Zdroj: PaB Donau, Refresher
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Dlhoročnú prácu vo filmovom svete vymenili majitelia Bistronomy za gastro. Vo Vydrici čoskoro spúšťajú nový koncept Dlhoročnú prácu vo filmovom svete vymenili majitelia Bistronomy za gastro. Vo Vydrici čoskoro spúšťajú nový koncept
Zorica pracuje cez Vianoce na pumpe: „Chodia sem len dva typy ľudí. Veľakrát som mala chuť plakať aj počas blokovania“ Zorica pracuje cez Vianoce na pumpe: „Chodia sem len dva typy ľudí. Veľakrát som mala chuť plakať aj počas blokovania“
Vianočná tržnica prinesie sviatočnú atmosféru do centra Bratislavy. Návštevníkov čakajú lokálne darčeky aj program Vianočná tržnica prinesie sviatočnú atmosféru do centra Bratislavy. Návštevníkov čakajú lokálne darčeky aj program
Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur Yaksha a Kruh opäť spájajú sily. Limitované panettone predávajú za takmer 40 eur
Zdroj: Refresher
1 / 17
Zdieľať