V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Zdroj:
Refresher
Šéfkuchár Anton Meszároš.
Zdroj:
Refresher
Šúľance s hubovo-tekvicovou omáčkou, teľací rezeň, tatarák a marinovaná repa s espumou z kozieho syra.
Zdroj:
Refresher
Tafelspitz.
Zdroj:
Refresher, PaB Donau
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Dali sme si Terkin dúšok, tmavý spodne kvasený ležiak 13°, ktorý chutil ako káva a horká čokoláda.
Zdroj:
refresher
Zdroj:
PaB Donau, Refresher
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Bola som užívateľom drog v uliciach Bratislavy vymieňať striekačky. Pracovníčky z Odysea pomáhajú aj ženám v sexbiznise
Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž)
Legendárna reštaurácia Five Guys už čoskoro v Prahe. Vieme, kedy sa otvoria brány fast-foodu
Slovenka Mária pracuje v Dubaji ako profesionálna morská panna. V 10-metrovej hĺbke ide o život, no Dubajčania ju obdivujú
Zdroj:
Refresher
1
/ 17
Zdieľať