V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Zdroj: Refresher
Šéfkuchár Anton Meszároš.
Zdroj: Refresher
Šúľance s hubovo-tekvicovou omáčkou, teľací rezeň, tatarák a marinovaná repa s espumou z kozieho syra.
Zdroj: Refresher
Tafelspitz.
Zdroj: Refresher, PaB Donau
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher
Dali sme si Terkin dúšok, tmavý spodne kvasený ležiak 13°, ktorý chutil ako káva a horká čokoláda.
Zdroj: refresher
Zdroj: PaB Donau, Refresher
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Laris Diam: „Keď som mala pätnásť, volali ma do každej show, ktorá existovala. Už viem, čo chcem hudbou ľuďom odovzdať“ (Rozhovor) Laris Diam: „Keď som mala pätnásť, volali ma do každej show, ktorá existovala. Už viem, čo chcem hudbou ľuďom odovzdať“ (Rozhovor)
Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko Trnava má novú reštauráciu Taraxacum. Kreoval ju známy šéfkuchár Lukáš Hesko
Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni Majitelia Oli’s Italiano: „Chceli sme spojiť dobrú pastu s dobrou pizzou.“ Taliansku kuchyňu pripravujú tak, ako ju majú radi oni
Tereza z Naked Attraction: Účastníkom šou občas na pľaci „stvrdol“. Zarazilo ma, koľko žien útočilo na moju postavu (Rozhovor) Tereza z Naked Attraction: Účastníkom šou občas na pľaci „stvrdol“. Zarazilo ma, koľko žien útočilo na moju postavu (Rozhovor)
Zdroj: Refresher
1 / 17
Zdieľať