V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Zdroj:
Refresher
Šéfkuchár Anton Meszároš.
Zdroj:
Refresher
Šúľance s hubovo-tekvicovou omáčkou, teľací rezeň, tatarák a marinovaná repa s espumou z kozieho syra.
Zdroj:
Refresher
Tafelspitz.
Zdroj:
Refresher, PaB Donau
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Zdroj:
Refresher
Dali sme si Terkin dúšok, tmavý spodne kvasený ležiak 13°, ktorý chutil ako káva a horká čokoláda.
Zdroj:
refresher
Zdroj:
PaB Donau, Refresher
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Pichla si predo mnou heroín. Zuzana žije v búde za Slovnaftom a živí sa krádežami či sexbiznisom (Reportáž)
Toto je TOP 10 podnikov v Prešove: Z týchto miest neodídeš hladný ani sklamaný (Gastrotest)
Kaviareň black. otvára ďalšiu prevádzku. Výberovú kávu nájdeš už aj v Dúbravke
V Bratislave otvorili nové Oli’s Italiano. Hlavné mesto má ďalší spot pre milovníkov talianskej kuchyne
Zdroj:
Refresher
1
/ 17
Zdieľať