Ľudia v Amerike viac pracujú a chodia neskôr domov, z čoho môžeme usudzovať, že majú menej času na prípravu výživnejších jedál.
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Amerika pristupuje k potravinám a ich zloženiu veľmi benevolentne.
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Záľubu v ultraspracovaných a prisládzaných produktoch, ktoré obsahujú nebezpečné farbivá si Američania budujú už odmalička.
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Okrem farbív je obľúbenou disciplínou amerických výrobcov schovať cukor tam, kde by to človek vôbec nečakal.
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Vrobca môže v Amerike pridať do zloženia produktu rôzne aditíva, konzervanty a farbivá – bez toho, aby ich pred uvedením na trh testoval. Stačí, ak ich už vedci skúmali a všeobecne ich považujú za bezpečné.
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Záľubu v ultraspracovaných a prisládzaných produktoch, ktoré obsahujú nebezpečné farbivá si Američania budujú už odmalička.
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Amerika pristupuje k potravinám a ich zloženiu veľmi benevolentne.
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Okrem farbív je obľúbenou disciplínou amerických výrobcov schovať cukor tam, kde by to človek vôbec nečakal.
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Ľudia v Amerike viac pracujú a chodia neskôr domov, z čoho môžeme usudzovať, že majú menej času na prípravu výživnejších jedál.
Zdroj: Refresher/Barbara Dudeková
Vrobca môže v Amerike pridať do zloženia produktu rôzne aditíva, konzervanty a farbivá – bez toho, aby ich pred uvedením na trh testoval. Stačí, ak ich už vedci skúmali a všeobecne ich považujú za bezpečné.