TEST nočných kebabov v Bratislave: Na ktorom sme si pochutili a z ktorého sme vypľúvali chrupavky?
Interiér kebabárne.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Na stoloch sa váľali otrusinky.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Interiér prevádzky.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Suroviny, z ktorých jedlá pripravovali.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Vo fastfoode sme chvíločku čakali v rade.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Interiér prevádzky.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
V podniku mali povykladané stoličky ako pred zatváračkou.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Predaj bol aj cez okienko.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Prevádzka nebola príliš čistá a po zemi sa váľali otrusinky.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Prevádzka nebola príliš čistá a po zemi sa váľali otrusinky.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Interiér fastfoodu.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Interiér fastfoodu.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Interiér fastfoodu.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Šalát bol oschnutý a pôsobil staršie.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Ponuka vo fastfoode.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Pult s ingredienciami.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Interiér bol moderný a súčasťou bol aj bar.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Interiér bol moderný a súčasťou bol aj bar.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
V rade pred nami stáli ľudia, no aj napriek tomu sme boli rýchlo obslúžení.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Interiér je príjemný a stoly majú primerané rozostupy, takže budeš mať v rámci možností aj súkromie.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Suroviny, z ktorých jedlá pripravujú.
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor) Tri gastro stálice festivalov: Raz im uletel stan, inokedy sa ľudia pobili o posledný hotdog (Rozhovor)
„Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí „Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí
Boli sme na otváračke novej remeselnej pekárne vo Vydrici. Prevádzka Kruh si pripravila špeciálne chuťovky Boli sme na otváračke novej remeselnej pekárne vo Vydrici. Prevádzka Kruh si pripravila špeciálne chuťovky
Bratislavská pekáreň Kruh otvára novú prevádzku vo Vydrici. Čaká ťa hudba aj špeciálne pečivo Bratislavská pekáreň Kruh otvára novú prevádzku vo Vydrici. Čaká ťa hudba aj špeciálne pečivo
Zdroj: Refresher/ Radoslava Juračková
1 / 21
Zdieľať