Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Patrik Hudák, šéf Speedy pizza aj s pizzou Palermo
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
„Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí „Komunitný stôl je alfa omega tohto miesta,“ hovorí majiteľ OMA. Chcel vytvoriť miesto, kde môže hostiť ľudí
Boli sme na otváračke novej remeselnej pekárne vo Vydrici. Prevádzka Kruh si pripravila špeciálne chuťovky Boli sme na otváračke novej remeselnej pekárne vo Vydrici. Prevádzka Kruh si pripravila špeciálne chuťovky
Lenka pracuje na betonárke: Keď vedúci zistil, že som sa dala dokopy s kolegom, vyhodil ma (Rozhovor) Lenka pracuje na betonárke: Keď vedúci zistil, že som sa dala dokopy s kolegom, vyhodil ma (Rozhovor)
Slovenský dizajn žiari: Poznáme nominácie na Národnú cenu za dizajn 2025 Slovenský dizajn žiari: Poznáme nominácie na Národnú cenu za dizajn 2025
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
1 / 14
Zdieľať