Slovenskom sa šíri trend netradičných pízz. Ochutnal som dubajskú, kapustovú, bolonskú, kebabovú a brusnicovú pizzu (TEST)
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Patrik Hudák, šéf Speedy pizza aj s pizzou Palermo
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
TEST špekačiek: Prečo kolegovia ofrflali tú s najvyšším obsahom mäsa a za ktorým lacným prekvapením sa zalizovali? TEST špekačiek: Prečo kolegovia ofrflali tú s najvyšším obsahom mäsa a za ktorým lacným prekvapením sa zalizovali?
Brunch s výhľadom na Dunaj a live DJ setom. Konn prišiel s novým letným konceptom Brunch s výhľadom na Dunaj a live DJ setom. Konn prišiel s novým letným konceptom
Máme sa báť vody? Baktériám sa vyhnúť nedá, stačí ju neprehĺtať, radí vedec (Rozhovor) Máme sa báť vody? Baktériám sa vyhnúť nedá, stačí ju neprehĺtať, radí vedec (Rozhovor)
Majitelia bistra Arabeska: Chceli sme zbúrať predsudok, že arabská kuchyňa sú len kebaby a falafel Majitelia bistra Arabeska: Chceli sme zbúrať predsudok, že arabská kuchyňa sú len kebaby a falafel
Zdroj: Timotej Gašper / REFRESHER
1 / 14
Zdieľať