Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku
Zdroj: Refresher /Sofia Anfušová
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Zdroj: Refresher /Daniel Mikolášik
Zdroj: Refresher
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Zdroj: Refresher /Daniel Mikolášik
Grécky šalát
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Dolmadakia (vínny list plnený ryžou)
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Jaňhnacie suvlaki
Zdroj: Refresher/Sofia Angušová
Gyros tanier
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Vyprážané kalamáre
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Baklava
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Menu
Zdroj: Refresher /Daniel Mikolášik
Baklava
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu Babilon je nový magazín pre všetkých, ktorí milujú jedlo. Chce oslavovať tradičnú lokálnu gastronómiu
V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“ V novom bratislavskom podniku PaB Donau ožíva rakúsko-uhorská kuchyňa: „Varíme jedlá, ktoré miloval cisár František Jozef I.“
Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž) Ktorá košická pekáreň je najlepšia? Našiel som svetové chlebíčky a najchutnejší croissant (Reportáž)
Legendárna reštaurácia Five Guys už čoskoro v Prahe. Vieme, kedy sa otvoria brány fast-foodu Legendárna reštaurácia Five Guys už čoskoro v Prahe. Vieme, kedy sa otvoria brány fast-foodu
Zdroj: Refresher /Sofia Anfušová
1 / 18
Zdieľať