Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku
Zdroj: Refresher /Sofia Anfušová
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Zdroj: Refresher /Daniel Mikolášik
Zdroj: Refresher
Grécky šalát
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Dolmadakia (vínny list plnený ryžou)
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Jaňhnacie suvlaki
Zdroj: Refresher/Sofia Angušová
Gyros tanier
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Vyprážané kalamáre
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Baklava
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
TEST špekačiek: Prečo kolegovia ofrflali tú s najvyšším obsahom mäsa a za ktorým lacným prekvapením sa zalizovali? TEST špekačiek: Prečo kolegovia ofrflali tú s najvyšším obsahom mäsa a za ktorým lacným prekvapením sa zalizovali?
Brunch s výhľadom na Dunaj a live DJ setom. Konn prišiel s novým letným konceptom Brunch s výhľadom na Dunaj a live DJ setom. Konn prišiel s novým letným konceptom
Majitelia bistra Arabeska: Chceli sme zbúrať predsudok, že arabská kuchyňa sú len kebaby a falafel Majitelia bistra Arabeska: Chceli sme zbúrať predsudok, že arabská kuchyňa sú len kebaby a falafel
Navštívil som Melkyho streetfood s ocenením Gault&Millau. Kvalita a čerstvosť sú základom úspechu (Reportáž) Navštívil som Melkyho streetfood s ocenením Gault&Millau. Kvalita a čerstvosť sú základom úspechu (Reportáž)
Zdroj: Refresher /Sofia Anfušová
1 / 13
Zdieľať