Majiteľ bistra Suvlaki: Veľa ľudí mi hovorí, že naše jedlo je lepšie ako v Grécku
Zdroj: Refresher /Sofia Anfušová
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Zdroj: Refresher /Daniel Mikolášik
Zdroj: Refresher
Grécky šalát
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Dolmadakia (vínny list plnený ryžou)
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Grilovaná paprika plnená fetou
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Jaňhnacie suvlaki
Zdroj: Refresher/Sofia Angušová
Gyros tanier
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Vyprážané kalamáre
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Baklava
Zdroj: Refresher /Sofia Angušová
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Manželia z Kľačian majú rodinnú farmu Madonan: Začínali sme s jednou kravou, spolupráca s Pirátom nám dávala zmysel Manželia z Kľačian majú rodinnú farmu Madonan: Začínali sme s jednou kravou, spolupráca s Pirátom nám dávala zmysel
TEST arašidových oblátok: Ako obstáli legendárne Horalky a ktoré nám pripomínali lacné keksíky od babky? TEST arašidových oblátok: Ako obstáli legendárne Horalky a ktoré nám pripomínali lacné keksíky od babky?
Bistro24 otvorí čoskoro novú prevádzku: „Jedlé kvety u nás v menu nenájdete“ (Rozhovor) Bistro24 otvorí čoskoro novú prevádzku: „Jedlé kvety u nás v menu nenájdete“ (Rozhovor)
Bratislavské bistro Fach prichádza s unikátnym konceptom. Jedlo môžeš sharovať s priateľmi Bratislavské bistro Fach prichádza s unikátnym konceptom. Jedlo môžeš sharovať s priateľmi
Zdroj: Refresher /Sofia Anfušová
1 / 13
Zdieľať