Navštívil som prevádzku Red Rose z Na nože v Raslaviciach. Zážitok zachraňovala gulášová polievka (Reportáž)
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Pohľad z parkoviska
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Terasa pred podnikom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Guľášová polievka s chlebom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Terasa pred podnikom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zvyšok pultov z dôb táckarne
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Majitelia, Vasile a Michaela
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Hlavné jedlo
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu a pohľad do podniku
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Guľášová polievka s chlebom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Hlavné jedlo
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Majitelia, Vasile a Michaela
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zvyšok pultov z dôb táckarne
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu a pohľad do podniku
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
PatrikPlates varí známym tváram: „Vďaka výzve v práci som sa hecol a pridal prvé video,“ dnes ho sleduje takmer 70 000 ľudí PatrikPlates varí známym tváram: „Vďaka výzve v práci som sa hecol a pridal prvé video,“ dnes ho sleduje takmer 70 000 ľudí
Bol som v Hostinci U Krivého potoka z Na nože: Martin nás naučil, ako variť efektívnejšie, na emócie netlačili (Reportáž) Bol som v Hostinci U Krivého potoka z Na nože: Martin nás naučil, ako variť efektívnejšie, na emócie netlačili (Reportáž)
TEST slicovej pizze v Bratislave: Kde si dáš večer v meste tú najchutnejšiu a najchrumkavejšiu? TEST slicovej pizze v Bratislave: Kde si dáš večer v meste tú najchutnejšiu a najchrumkavejšiu?
„Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal „Gastronómia je veľmi pekný a dôležitý odbor,“ hovorí majiteľ bistra Otto! Chcel vytvoriť podnik, ktorý mu tu chýbal
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
1 / 24
Zdieľať