Navštívil som prevádzku Red Rose z Na nože v Raslaviciach. Zážitok zachraňovala gulášová polievka (Reportáž)
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Pohľad z parkoviska
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Terasa pred podnikom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Guľášová polievka s chlebom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Terasa pred podnikom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zvyšok pultov z dôb táckarne
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Majitelia, Vasile a Michaela
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Hlavné jedlo
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu a pohľad do podniku
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Guľášová polievka s chlebom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Hlavné jedlo
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Majitelia, Vasile a Michaela
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zvyšok pultov z dôb táckarne
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu a pohľad do podniku
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Test OG sladkostí z bufetu: Ktoré dnes chutia horšie ako kedysi a ktorých čaro sme objavili až v dospelosti? Test OG sladkostí z bufetu: Ktoré dnes chutia horšie ako kedysi a ktorých čaro sme objavili až v dospelosti?
Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí Ako sa darí prevádzkam vo Vydrici? Majitelia podnikov prezrádzajú, či sú spokojní a čo by mohlo pritiahnuť viac ľudí
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž)
Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test) Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test)
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
1 / 24
Zdieľať