Navštívil som prevádzku Red Rose z Na nože v Raslaviciach. Zážitok zachraňovala gulášová polievka (Reportáž)
Guľášová polievka s chlebom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Terasa pred podnikom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zvyšok pultov z dôb táckarne
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Majitelia, Vasile a Michaela
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Hlavné jedlo
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu a pohľad do podniku
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
TEST špekačiek: Prečo kolegovia ofrflali tú s najvyšším obsahom mäsa a za ktorým lacným prekvapením sa zalizovali? TEST špekačiek: Prečo kolegovia ofrflali tú s najvyšším obsahom mäsa a za ktorým lacným prekvapením sa zalizovali?
Brunch s výhľadom na Dunaj a live DJ setom. Konn prišiel s novým letným konceptom Brunch s výhľadom na Dunaj a live DJ setom. Konn prišiel s novým letným konceptom
Majitelia bistra Arabeska: Chceli sme zbúrať predsudok, že arabská kuchyňa sú len kebaby a falafel Majitelia bistra Arabeska: Chceli sme zbúrať predsudok, že arabská kuchyňa sú len kebaby a falafel
Navštívil som Melkyho streetfood s ocenením Gault&Millau. Kvalita a čerstvosť sú základom úspechu (Reportáž) Navštívil som Melkyho streetfood s ocenením Gault&Millau. Kvalita a čerstvosť sú základom úspechu (Reportáž)
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
1 / 14
Zdieľať