Navštívil som prevádzku Red Rose z Na nože v Raslaviciach. Zážitok zachraňovala gulášová polievka (Reportáž)
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Pohľad z parkoviska
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Terasa pred podnikom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Guľášová polievka s chlebom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Terasa pred podnikom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Vstup
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Nálepka, ktorú zanechal Martin Novák
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zvyšok pultov z dôb táckarne
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Majitelia, Vasile a Michaela
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Hlavné jedlo
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu a pohľad do podniku
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Red Rose v Raslaviciach
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Guľášová polievka s chlebom
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Hlavné jedlo
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Majitelia, Vasile a Michaela
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Zvyšok pultov z dôb táckarne
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Menu a pohľad do podniku
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Kúsok Paríža v srdci Bratislavy. „Nechceme, aby sa naši hostia cítili ako na Slovensku,“ hovorí majiteľka reštaurácie Colette Kúsok Paríža v srdci Bratislavy. „Nechceme, aby sa naši hostia cítili ako na Slovensku,“ hovorí majiteľka reštaurácie Colette
Bratislavský Mirror Bar sa zaradil medzi 50 najlepších barov sveta. Zo všetkých kandidátov zaznamenal najväčší posun Bratislavský Mirror Bar sa zaradil medzi 50 najlepších barov sveta. Zo všetkých kandidátov zaznamenal najväčší posun
Pali vyhral šou Pečie celé Slovensko: Najťažšia bola príprava pred natáčaním, jeden diel vznikal aj 2 dni (Rozhovor) Pali vyhral šou Pečie celé Slovensko: Najťažšia bola príprava pred natáčaním, jeden diel vznikal aj 2 dni (Rozhovor)
Bol som v reštaurácii U Katky z Na nože v Ťahanovciach. Martin Novák bol našou poslednou nádejou, hovorí vedúca (Reportáž) Bol som v reštaurácii U Katky z Na nože v Ťahanovciach. Martin Novák bol našou poslednou nádejou, hovorí vedúca (Reportáž)
Zdroj: REFRESHER / Timotej Gašper
1 / 24
Zdieľať